„Super Express” (Grupa ZPR Media) rozpoczyna cykl poradnikowo-kulinarny „Wielkanocny Stół”. W przedświąteczny tydzień gazeta opublikuje serię artykułów o tradycyjnych i nowoczesnych potrawach.

Wielkanocny „Super Poradnik” publikowany będzie przez cztery dni – od 14 do 17 kwietnia.
W tekstach znajdą się m.in. przepisy na potrawy wielkanocne w wersji dla seniorów: lżejsze i bez konserwantów, nowoczesne odsłony świątecznych klasyków, wielkanocne dania jednogarnkowe, sałatki z nowalijek, tradycyjne wypieki, w tym również bez cukru i glutenu. Oprócz tego w poradniku znajdą się dietetyczne triki i pomysły na proste i efektowne udekorowanie świątecznego stołu.
Wszystkie przepisy i receptury zostały przygotowane zgodnie z aktualnymi trendami żywieniowymi. Poradnik ma na celu inspirować czytelników do twórczego podejścia do świątecznego gotowania i zachęcać do eksperymentowania z przepisami w duchu zdrowego stylu życia.
„Super Express” to jedna z najpopularniejszych gazet codziennych w Polsce, każdego tygodnia jest czytana przez 1,4 mln osób. Biorąc pod uwagę zasięg łączny wszystkich kanałów dotarcia tytułów prasowych (gazeta drukowana, e-wydania, subskrypcje, serwisy www), „Super Express” jest największym tytułem w kraju docierając do 10 mln osób. „Super Express” wydawany jest przez spółkę TIME SA należącą do Grupy ZPR Media.
źródła danych: źródło: PBC, Kantar Polska, 03.2024-02.2025 / PBC - Total Reach 360°, 01-12.2024
Kontakt
Krzysztof Głowiński-Lubiak
PR Manager
kglowinski@grupazpr.pl
tel. 22 516-47-62